О САЙТЕ
Добро пожаловать на музыкальный торрент трекер. Мы собрали в этом сайте огромную коллекцию музыкальных произведений. Сборники, треки, дискографии, музыкальные клипы, все это доступно по одному адресу obzh.info. Добавляйте сайт в закладки, и знайте, что вас тут ждут каждый день новые альбомы, бесплатно, и без регистрации!
Имя: (регистрация?) Пароль (забыл?):
Рекомендуем посмотреть
Последние добавления

Как Черновцы приобрели новые автобусы и меняли движение старых на 18 ноября

 


 
Транспортну сферу Чернівці очікують зміни. Як позитивні, так і негативні. Як і далекій перспективі, так і в близькій. А тепер по порядку.

Як повідомляють  місто придбало 2 нових автобуси від корпорації «Богдан» і тепер за їх допомогою планує посилити транспортне сполучення міста. Автобуси коштують 1 млн. 920 тис. грн. і можуть перевозити до 70 людей. Вони оснащенні сучасним електронним таблом, GPS-трекером, тут передбачено й встановлення пристроїв для зчитування електронних квитків.

На думку керівника асоціації перевізників міста та водія нового автобусу, тут стоїть хороший екологічний двигун, система закриття дверей спрацьовує лише коли транспорт зупинився, є в наявності кондиціонер, пічка біля водія та пасажирів. Нові автобуси курсуватимуть за 11 та 12 маршрутами.

А тепер негативні новини.

18 листопада в Чернівцях відбудеться божествена літургію у Соборі Успення Пресвятої Богородиці, яку проводитиме патріарх Святослав. У зв’язку з цим мешканців міста очікують значні незручності. Так, буде припинено рух 2 і 4 тролейбусів. А загалом буде перекрито рух вул. Руською на ділянці між вул. Українською та Вірменською з 11 до 15 год. Що важливо, курсування 22 автобуса за маршрутом «Університет – вул. Калинівська» буде здійснюватися вул. Руською, Сагайдачного, Головною, Університетською і в зворотньому напрямку вулицями Університетською, Головною, Ш. Алейхема, Сагайдачного, Руською і далі маршрутом. Очікують зміни і 39 автобус від «площі Пресвятої Марії до вул. Комарова». Він буде пересуватись вул. Сагайдачного, Головною, і в зворотньому напрямку вулицями Головною, Ш.Алейхема, Сагайдачного, Руською і далі маршрутом.

Отже, для чернівчан є хороші і не дуже хороші новини. Нові автобуси це безумовно плюс, хоча й маленький, адже їх необхідно більше. А от зміна руху автобусів, тролейбусів посеред дня безумовно доставить незручностей чернівчанам та туристам, що приїжджають в місто на вихідні.




Дата: 21.12.2018.



 

 

 

 
 
Меню сайта




Интересно

Copyright © 2019-2024 obzh.info
Скачать музыку через торрент, музыкальные торренты, музыка через торрентт бесплатно, скачать музыку, бесплатно, без регистрации, без смс, и без рейтинга...